Basajan.Fleksibel.Gancang.
HUANET FTTX / Solusi WDM.

Kalayan model ONU / OLT / Transceiver / Switch anu béda, anjeun tiasa mendakan produk jaringan anu leres di dieu.

ngeunaan
HUANET

Shenzhen HUANET Téhnologi CO., Ltd nyaeta salah sahiji pabrik ngarah produk IP Networking di China.The markas parusahaan perenahna di Shenzhen jeung kantor bisnis anu ngadeg di kota utama sakuliah nagara.Kalayan dua pusat R&D di Shenzhen sareng Shanghai, sareng tim insinyur R&D profésional pikeun ngembangkeun sareng ningkatkeun téknologi sareng produk urang.Produk kami nyaéta panutup EPON / GPON ONU / ONT / OLT, CWDM / DWDM / OADM, SFP, Gigabit Ethernet Switch sareng Produk Kaamanan Jaringan.

HUANET sok museurkeun kana prestasi inovatif sareng progresif dina widang téknologi IP, sareng usaha-usaha anu saé pikeun ngajaga téknologi anyar.Kami investasi 15% tina jumlah penjualan taunan perusahaan kana R&D unggal taun.Kami tujuanana pikeun nutupan sadaya produk dasar dina jaringan IP, kaamanan IP sareng widang manajemén IP, sareng dina dasar ieu, urang tiasa ngembangkeun Solusi Internét generasi salajengna.Solusi Internet generasi anyar bakal difokuskeun solusi pusat data generasi anyar sareng solusi jaringan dasar, anu bakal dianggo sacara éksténsif pas.

MITRA

warta jeung informasi