• head_spanduk

40km 100G CFP2-ER

  • 40 KM 100G CFP2

    40 KM 100G CFP2

    Transceiver optik 100G CFP2 ER4 ngahijikeun jalur ngirim sareng nampi kana hiji modul.Dina sisi ngirimkeun, opat jalur aliran data serial pulih, mundur, sareng diteruskeun ka opat driver laser, anu ngatur opat laser modulasi nyerep listrik (EML) kalayan panjang gelombang 1296, 1300, 1305, sareng 1309 nm.Sinyal optik lajeng multiplexed kana serat single-mode ngaliwatan panyambung LC standar industri. Di sisi panarima, opat jalur aliran data optik sacara optik.DE-multiplexedku demultiplexer optik terpadu.Unggal uap data pulih ku PINpoto-detektorjeungtrans-impedansiamplifier,ulang waktos, sarta dibikeun ka supir kaluaran.Ieu modul boga ciri apanas-pluggedpanganteur listrik, konsumsi kakuatan low, sarta panganteur manajemén MDIO.